През деветдесетте години на двадесети век се появи една процедура, която е позната като неинвазивен лифтинг или лифтинг с мезоконци

Тя ви позволява да постигнете изключително добри и много естетични резултати, без да полагате много големи усилия и без да се подлагате на скъпи пластични операции.

Лифтингът с мезоконци определено има бъдеще. Процедурата е в пъти по-евтина от оперативния лифтинг, а резултатите могат да бъдат изключително сходни.

1. Лифтинга с мезонконци е неинвазивен

Несъмнено първото и най-голямо предимство на лифтинга с мезоконци е, че той е неинвазивен. При него не се извършва операция, което означава, че няма да сте под анестезия, което от своя страна е изключително голямо предимство.

2. Възстановяването е незабавно

Всъщност, тук дори няма смисъл да използваме думата възстановяване, защото на практика няма от какво да се възстановявате. Процедурата трае някъде средно около 45 минути, след което дори можете да се върнете на работа.

3. Без болка

За разлика от оперативния лифтинг, който може да ви измъчи доста неприятно в следоперативния период, лифтингът с мезоконци ще създаде само едно леко усещане за стягане и изпъване, което ще отшуми само в рамките на няколко дни.

4. Без белези

За разлика от оперативния лифтинг, при който е нужно време за да преминат белезите, в лифтинга с мезоконци белези няма. Използват се няколко изключително тънки игли, които нямат да причинят абсолютно никакви белези. Всъщност те са толкова фини, че дори няма да останат следи от убождане.

5. Резултатът е изключителен

Резултатът от процедурите с мезоконци дават изключително добри резултати. Кожата ви ще е видимо подмладена, изпъната и гладка, а усещането, че сте с десет години по-млади е уникално.

6. Резултатът е траен

Освен че ще сте доволни от постигнатото, няма как да подминем това, че във времето резултатът се запазва много добре. Обикновено, той трае поне 3 години, което е изключително дълго време на фона на това, че сте отделили на процедурата по-малко от час (разгледайте възможностите за лифтинг с мезоконци в AestheDerm.eu).

7. Кожата е стимулирана да произвежда повече колаген

В резултат от прекарването на конците през тъканта, тя се стимулира да произвежда повече колаген, което я изпъва и по естествен начин ви прави с няколко години по-млади. Ефектът наподобява филърите, но е напълно естествен и траен във времето.