Само дни след като разкри, че официално е достигнала целта си с един месец по-рано, Ребел Уилсън се откри пред феновете си в Инстаграм, отговаряйки на техните въпроси и споделяйки съветите, които ѝ помогнаха да отслабне с 28 килограма през 2020 г. В ново видео, споделено пред IGTV, 40-годишната актриса разкри методите, които наистина са направили чудеса с тялото й.

“Знаех, че трябва да се преобразя физически, защото по някаква причина е много трудно хората да си ме представят в сериозни роли, въпреки че работя в много креативна индустрия”, сподели Уилсън, известана предимно от комедийни и пародийни филми.

Щастлива е, защото има много повече контрол върху себе си и кариерата си. Новата ѝ форма определено я стимулира да бъде още по-пълноценна в това, което прави. 

Най-добрият ѝ съвет? Започнете да ходите! “Знам, че имам късмет, имам достъп до наистина невероятни лични фитнес треньори. Но искам да знаете, че по-голямата част от упражненията, които съм правила през тази година, са излизането ми на разходка”, казва тя. Без значение къде се намира по света, Уилсън споделя, че планира всеки ден да се разхожда. “Това е безплатно, можете да го направите и вие и дори е безопасно. Ходенето е най-добрият начин за мен да отслабна”.

В нейното видео в Инстаграм Уилсън разкри какво я мотивира да започне да отслабва. Актрисата призна, че страда от прекомерно хранене, с което все още се бори от време на време.

“Въпросът е как се справяте с това и какво можете да направите, за да… се опитате да замените нездравословните си навици със здравословни”, каза тя.

Ясно е, че тя е отдадена на тялото си и здравословния начин на живот и работи усилено, а това си личи.