На пръв поглед кирпичена къща, на втори също. А всъщност е ултра резервиран AIRBNB имот в Аризона. “Навахо Хоган край реката”, както са го кръстили собствениците, е кирпичена къщичка с една обща стая, без баня, която се отдава под наем на максимум двама души, без никакви удобства, но ти предоставя душевен уют, споделят в описанието наемодателите.

Хоган всъщност е традиционно жилище и церемониална структура на индианците навахо от Аризона и Ню Мексико, заради това и стаята наподобява изцяло архитектурата на индианските колиби от миналия век. В къщичката ще се докоснете до минималистичния начин на живот, близък до природата, заради това и дървената колиба не предлага много удобства, дори няма електричество и течаща вода, сигналът на мобилния също е оскъден.

За приготвяне на храна са осигурени дърва за огрев за голяма печка отвън близо до сенницата.

Разположена е в уединено и отдалечено място, на което са живели западната навахо нация, и близо до Гранд Каньон и Долината на паметниците.

Струва цели 140 долара, но в момента не може да я резервирате, тъй като календарът няма опция да изберете дата за настаняване.