Титлата „най-красива на света“ вече е заета и то не от кого, а от тази изящна красавица. Нейната снимка обиколи света за минути и до ден днешен тя остава еталон. Моделът Tайлен Блондо спечели много внимание от медиите само на шест години, когато големите ѝ сини очи и разрошена коса ѝ донесоха титлата „най-красивото момиче в света“. Лично аз съм виждала тази снимка стотици пъти в мрежата и никога не съм се замисляла за историята ѝ. А тя е, че снимката е заснета случайно по време на почивка със семейството си в Сен Тропе, тъй като майка ѝ не спирала да казва колко красива е дъщеря ѝ и, че трябва цял свят да види тези сини очи и тези златисти коси.

А години по-късно тя вече е обигран модел с голяма кариера на модел. Тя е родена във Франция на 5 април 2001 г. Баща ѝ е футболистът Патрик Блондо, а майка ѝ е френска актриса и телевизионна водеща Вероника Лубри.

Тайлен дефилира на модния подиум на Жан Пол Готие и се появява на страниците на корицата на френския Vogue, когато е само на 10 години. Заветната корица е свързана със скандал за семейството ѝ.

Тайлен дефилира на модния подиум на Жан Пол Готие и се появява на страниците на корицата на френския Vogue, когато е само на 10 години. Заветната корица е свързана със скландал за семейството ѝ. Тя се появява изключително секси, с тежък вечерен грин, макар и на невръстната възраст от 10 години, със златиста разголена рокля и високи токчета, а огърлицата на врата ѝ струва цели 3 милиона евро. Започват дискусии защо майката на Тайлен е позволила да заснемат по този начин дъщеря ѝ. Но тя не вижда нищо притеснително в снимката, а дори е искала да я побутне до модния подиум.

След няколко месеца криките стихват и отминават и Тайлен стъпва на големия подиум. Още на 16 тя става милионер и си купува жилище в центъра на Париж. Вече на 20 години Тайлен е дефилирала за толкова много марки, обиколила е света, благодарение на снимката, която нейната майка направила преди 14 години. “Дали съм най-красивата на света ли. Не мисля”, споделя скромно моделът.